Allmänna Villkor

DET SKA VARA TRYGGT ATT HANDLA HOS OSS!

Här har vi sammanställt information om bland annat betalning, leverans och ångerrätt. Allt för att göra ditt köp så enkelt, säkert och smidigt som möjligt. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment med hänsyn till kvalité, design och hållbarhet. Saknar du någon produkt i vår webshop eller har du en idé på hur vi kan utveckla befintliga produkter? Då får du mer än gärna höra av dig till kontakt@www.dchange.se så kan vi ta med oss detta inför framtida produkter.

REGLER & VILLKOR
Denna webbplats www.dchange.se (“Webbplats”) drivers av Dchange AB, moms SE559150084701 (kallad Dchange / vi / vår / oss). Dessa allmänna villkor gäller för all användning av webbplatsen och webbshopen. Dchange förbehåller sig rätten att ändra villkoren med tiden. Den nuvarande versionen av de allmänna villkoren är tillgängliga på webbplatsen.

OM DCHANGE.se
Allt innehåll på webbplatsen och webbshopen, inklusive mönster, text, illustrationer, fotografier, logotyper, bilder och film, är Dchanges eller dess innehållsleverantörs immateriella rättigheter och alla varumärken och / eller företagsnamn som nämns, visa eller på annat sätt anges på webbplatsen ägs deras ägare. Webbplatsen och webbshopen och deras innehåll får endast användas för personliga, icke-kommersiella ändamål.

Ingenting som finns på Webbplatsen eller Webshopen bör tolkas som att underförstått, otillbörligt eller otillåtet, ge någon licens eller rätt att använda material som förekommer på Webbplatsen, förutom i den utsträckning som tilllåts enligt lag, utan vårt skriftliga godkännande eller skriftligt godkännande av en tredje del som kan äga rättigheterna till materialet som visa på webbplatsen. Webshopen och dess innehåll tillhandahålls på grundval av “som det är” utan några garantier av något slag, varken uttryckligt eller underförstått, inklusive med avseende på lämplighet för ett visst syfte och om webbshopens verksamhet eller innehåll. Dchange avstår från alla garantier, uttryckta eller underförstådda, i den utsträckning som tilllåts enligt gällande lagar. Dchange frånsäger sig allt ansvar för alla skador som uppstår på grund av användning eller oförmåga att använda Webshop.

HANDLA PÅ DCHANGE.SE

KÖP
Vid beställning över Internet gäller avtal om köp först när du har erhållit en orderbekräftelse från Dchange via e-post. Bekräftelsen sker senast 24 timmar efter att beställningen mottagits. Får du ingen bekräftelse, om något är fel eller om du vill ändra din beställning vänligen kontakta oss.

För att handla på www.dchange.se behöver du vara 18 år eller ha målsmans medgivande.

I kassan får du valet att acceptera erbjudanden från oss. Du kan när som helst ångra dig genom att följa länken som är tillgänglig i varje e-post eller sms.

Betalning sker via Klarna eller Pensopay och följande betalsätt erbjuds:
– Få först. Betala sen.
– Direktbetalning
– Betala med kort
– Dela upp

För att se fullständiga villkor och eventuella extraavgifter, läs mer på Klarnas hemsida.

PRISER
Alla priser som anges på hemsidan inkluderar svensk mervärdesskatt på 25%. Avgifter och skatter kan tas ut av myndigheterna i mottagarlandet beroende på lagstiftningen i det landet. Sådana avgifter ska betalas av kunden. Dchange kan inte informera kunden om dessa avgifter då kunden är ansvarig för administrationen och betalning av sådana avgifter.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera priser och kampanjpriser.

KAMPANJER
Vid återkomst av minst en vara vid flerköpskampanjer (till exempel 2-för-1) gäller följande:

– Om du returnerar den vara/de varor som du fått på köpet sker ingen återbetalning av pengar.

– Om du returnerar en eller flera av de varor du betalat för korrigeras din faktura till värdet på de produkter du behåller.

Om du har köpt en vara som berättigar dig till en gåva eller rabatt på annan vara, så måste sagd gåva/rabatterad vara returneras tillsammans med varan som berättigade dig gåvan eller rabatten. Om detta inte följs och att man väljer att behålla sin del av produktens värde. Vid byte kan gåva eller rabatt ej tillgodoräknas annan vara, gåva eller lämnad rabatt kan ej heller överföras till annan order.
Om du väljer att returnera delar av en kampanjorder, gäller inte längre rabatter.

LAGER & VAROR
Lagersaldon uppdaterar kontinuerligt på hemsidan. När du har gått till kassan så reserveras din vara i 10 minuter. Vi reserverar oss för eventuella saldofel. Vi kan när som helst återkalla en vara om vi anser att det är nödvändigt.

Bilder på webbplatsen är endast avsedda för illustration. Var medveten om att färgerna på varor som visa på webbplatsen beror på flera faktorer, till exempel på bildskärmsinställningar. Du hittar en beskrivning av produktdetaljer och vad som ingår i produkten på produktsidan.

LEVERANS
Alla priser är listade exklusiva fraktkostnader. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning.

VAD ÄR LEVERANSSTID OCH KOSTNAD?
Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din beställning innan 13.00 en vardag skickas den från vårt lager redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och i anslutning till helgdagar.

I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order.

RETURER
Vårt mål är att du ska vara helt nöjd med produkten eller produkterna du köper från oss. Om du beställer från webbplatsen har du rätt att ångra ditt köp, oavsett din anledning, inom 365 dagar efter mottagandet av produkten. Om du utövar din ångerrätt måste du skicka tillbaka produkten till oss.

Du måste skicka produkten utan onödigt dröjsmål, och under alla omständigheter senast 365 dagar efter mottagandet av din beställning. När varor returneras är avgiften för frakten 49 kr, men vid byte av storlek eller färg är frakten fri. Observera att alla produkter som returneras måste vara i originalskick för fullständig återbetalning, inklusive etiketter och lådor etc. Lägg även till din orderbekräftelse och information om ändringen / returen i paketet tillbaka till oss.

Returer för underkläder gäller ej om etiketter och eventuella plomberingar är borttagna.

Vid eventuell återgång kommer vi att debitera 49 kr för i samband med återbetalning av din/dina varor. Vid byte av storlek eller färg är frakten fri.
Observera att byte gäller endast om du vill byta till en annan färg eller storlek av samma modell. Vid byte till annan modell hanteras som en retur.

Observera att vi reserverar oss för slutförsäljning av önskade varor vid ett byte.
Om dina nya önskade varor är slut i lager kommer vi att kontakta dig via mail och vid utebliven respons från konsumenten inom 3 dagar kommer vi att kreditera din order och du är välkommen att lägga en ny beställning.

För att göra en retur eller ett byte.

Returrätten gäller ej på helt eller delvis förbrukade presentkort.

MISSTAG
Misstag sker ibland genom mänskliga faktorer eller andra fel, till exempel gällande pris eller produktinformation. Om ett misstag kommer vi göra vårt bästa att försöka korrigera det snarast möjligt. Vi har stor erfarenhet av nöjda kunder ända sedan vi startade och det är något som vi alltid lägger stor vikt vid. Alla vi på Dchange strävar efter att du ska vara riktigt nöjd med din köp.

PERSONUPPGIFTER & SÄKERHET

PERSONUPPGIFTER
När du handlar hos oss godkänner du att Dchange lagrar och använder dina uppgifter, detta gör vi för att kunna hantera och leverera din beställning samt för att kunna låta dig som kund ta del av våra nyheter/erbjudanden i form av nyhetsbrev. Med hjälp av dina personuppgifter kan vi komma att kolla din kreditstatus samt din adress. Uppgifterna vi samlar finns inte i några offentliga register och är alltså inte synliga för andra privatpersoner eller företag. Vi kommer inte under några omständigheter att sälja eller överlåta dina personuppgifter till någon annan.

GDPR ger dig rätt att begära utdrag av informationen som är registrerad om dig.
Om någon information är missvisande, ofullständig eller felaktig kommer vi förstås att korrigera den om/när du informerar oss. Du kan också begära att informationen om dig raderas.

SÄKERHET
Dchange utför serriöst och ambitiöst arbete med säkerhet och vi uppgraderar och uppdaterar våra system kontinuerligt för att upprätthålla denna webbplats till en säker plats för våra kunder. Eventuella försök att använda falska eller stulna kreditkortsuppgifter, få tillgång till en annan persons köpkonto eller annan brottslig verksamhet kommer att rapporteras till polismyndigheterna. Vi spårar IP-adresser för att kunna använda dem i brottsutredningar och förfaranden.

FORCE MAJEURE
Om Dchange inte följer sina skyldigheter enligt dessa Allmänna Villkor på grund av ovanliga negativa omständigheter utanför vår kontroll, kan Dchange inte hålla ansvar. Exempel på sådana kan vara krig, inbördeskrig, revolution, upplopp, statliga åtgärder, strejk, lockout, blockering, elavbrott, telefon- eller internettjänst, naturkatastrofer eller liknande händelser.

TVISTER
Vi gör vårt bästa för att göra alla våra kunder nöjda. Vi försöker alltid att tillfredsställa dig om något är fel med ditt köp. Om det är något vi inte kan lösa, rekommenderar vi dig att göra ett klagomål hos Allmänna Reklamationsnämnden för en oberoende undersökning. Vi går vidare med alla ärenden.

KUNDSERVICE
Om du har några frågor, om något är fel med din beställning eller om du av någon anledning vill kontakta oss, hjälper vår kundtjänst dig gärna.