Leveransinformation

Vår ambition är att skicka din order så snart som möjligt. Om du lägger din beställning innan 13.00 skickas den redan samma dag! Kom ihåg att leveranstiden kan vara längre under perioder med hög försäljning och helgdagar. I kassan ser du exakt vilka priser och leveranssätt som gäller just din order.

Priserna i vår webbshop är inklusive moms (Mervärdesskatt)

Fri frakt på alla ordrar över 500kr inom Sverige  och utanför Sverige fri frakt vid köp över 800-1000kr.

Alla priser är listade exklusiva fraktkostnader. Fraktkostnaden läggs till i priset och betalas av kunden. Fraktkostnaden meddelas vid beställning.

Hos oss handlar du alltid säkert med smidig leverans till Norge. Vid order/leverans till Norge går det som export till tredje land (alltså utanför EU) och då skall inte svensk mervärdesskatt (moms) betalas. Norsk moms/mervärdesskatt ingår inte i varans pris, där vi drar av 25% av priset.

Norsk moms/mervärdesskatt (och eventuella tullavgifter) debiteras ochbetalas till norska tullmyndigheter av mottagren. Vid eventuell retur av vara debiteras kunden i efterskott de förtullningsavgifter som uppkommer när varan retuneras till Sverige. Kontakta ditt lokala tullkontor för mer information.